Questions-answers Interview All records

1

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Topic: Податкова інформує

Єдина база податкових знань

31 березня 2008 року розпочав свою роботу контакт-центр – Інформаційно-довідковий департамент державної податкової служби. Протягом його діяльності від платників податків з усіх регіонів України надійшло 209,3 тис. запитань, в т.ч. 202,9 тис. – по телефону та 6,4 тис. – факсом і електронною поштою.

            Дані порівняльного аналізу по Чернігівській області свідчать про зростання у 5,3 рази кількості телефонних дзвінків до ІДД: якщо у квітні 2008 року за консультаціями звернулось 70 платників податків, то у лютому 2009 року – 370.

            Розширенню географії попиту на інформаційно-довідкові послуги сприяло проведення органами ДПС протягом 2008 року широкомасштабної рекламної кампанії, в якій були задіяні центральні та регіональні телевізійні канали, різноманітні періодичні видання.

            Значний внесок у справу інформування платників податків щодо можливості користування послугами контакт-центру зробили працівники органів ДПС шляхом проведення семінарів, «круглих столів», активного розповсюдження рекламної друкованої продукції, що підтверджується результатами анкетування, проведеного ІДД ДПС на початку 2009 року засобами електронного зв’язку серед платників податків, які вже скористалися послугами контакт-центру за допомогою електронної пошти.

            Як свідчать отримані анкети, 91 відсоток платників податків висловили задоволення швидкістю і професійним рівнем опрацювання поставлених запитань. Це говорить про високу якість послуг, які надаються платникам податків працівниками контакт-центру.

            Вагомим важелем постійного зростання попиту на інформаційно-довідкові послуги є те, що консультації платникам податків надаються за допомогою Єдиної бази податкових знань, що допомагає уникати неоднозначного тлумачення податкового законодавства.

            Можливість отримання інформаційно-довідкових послуг за телефоном 8-800-501-00-70 сприяло тому, що в І кварталі цього року кількість наданих усних консультацій по Носівському району становила 167, що на 122 одиниці менше проти минулого року. З початку року надійшло всього 1 усне звернення громадян, також посадовими особами було здійснено 2 виїздні прийоми громадян.

14 april 2009

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Topic: Податкова інформує

Податкова культура – зі шкільної лави

 

Податківці Носівщини впроваджують у практику роботи систему надання податкових знань молодому поколінню. Спільно з освітянами був затверджений план заходів по вихованню підростаючого покоління. Цього року вже відбулися перші уроки з оподаткування для старшокласників м. Носівка. Також заплановано проведення Дня відкритих дверей у ДПІ у Носівському районі для ознайомлення майбутніх платників податків з роботою податкової служби. І, зрештою, тих, хто досягне значних успіхів у вивченні податкового законодавства, податкова запросить у лави своїх помічників-волонтерів. Про все це під час уроку 5 березня повідомив учням 10-х класів Носівської районної гімназії головний державний податковий інспектор відділу оподаткування юриичних осіб Олег Сироватко. Він розповів старшокласникам про історію виникнення і розвитку системи оподаткування в Україні та побажав успіхів у вивченні основ податкових знань. Крім того відбулися два уроки раніше. Десятикласники міської гімназії прослухали лекцію про значення податків для держави та суспільства, а також ознайомились з класифікацією податків.

Податківці впевнені, що нові знання сприятимуть вихованню у молоді поваги до законодавства України та обов’язковості сплати податків в добровільному порядку в подальшому.

Взагалі ж, працівники податкової служби Носівщини вважають, що молодь повинна усвідомлювати, що чесна сплата податків тісно взаємопов’язана з економічною стабільністю, соціальним захистом незахищених категорій людей, з добробутом і процвітанням кожної родини і, зрештою, з могутністю нашої держави. І саме цьому можуть і мають навчити юнаків та дівчат податківці.

5 march 2009

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Topic: Податкова інформує

Шановні громадяни! Використайте своє право на податковий кредит!

 

З метою соціальної та матеріальної підтримки сімей, в яких діти навчаються на платній основі, а також стимулювання одержання вищої та професійно-технічної освіти та відповідно до Закону України “Про податок з доходів фізичних осіб” громадяни, які навчаються самі або навчають своїх дітей, мають можливість скористатися правом на повернення з бюджету частини суми податку, сплаченого протягом податкового року із заробітної плати. Тобто якщо платник податку або його дитина у звітному році навчається на платній основі, то наступного року такий платник матиме можливість частково компенсувати оплату, повернувши з бюджету певну суму податку.

Звертаємо Вашу увагу, що податковий кредит застосовують до доходу, отриманого у вигляді заробітної плати осіб, які є резидентами та мають ідентифікаційний номер.

Декларацію про доходи за 2008 рік мешканці Носівки надають до податкової інспекції до 1 квітня 2009 року за адресою: вул. Центральна, 20, 4-й поверх, кабінет 8, з 8.15 до 17.15 перерва з 13.00 до 13.45; довідки за телефоном 2-19-73.

Шановні громадяни! Не відкладайте подання декларації на останні дні березня - заздалегідь задекларуйте отримані доходи.

 

19 february 2009

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Topic: Податкова інформує

Декларування доходів громадян від продажу нерухомості

 

ПитанняВ минулому році я продав квартиру та придбав будинок. Чи повинен я декларувати суму доходу від продажу квартири? Адже використав її на купівлю будинку.

Відповідь: Необхідно мати на увазі, що обов`язок подання декларації про доходи виникає у разі, якщо доходи одержані від осіб, які не є податковими агентами. Податковим агентом при здійсненні операцій з відчуження об'єктів нерухомого майна є нотаріус.

Якщо загальна площа квартири не перевищувала 100 кв. м, і це був перший продаж житлової нерухомості у 2008 році, то, відповідно до ст. 11 Закону України від 22.05.03 № 889 «Про податок з доходів фізичних осіб», дохід, отриманий Вами від такого продажу, оподаткуванню не підлягає.

В інших випадках продажу нерухомого майна (наприклад, продажу нежитлової нерухомості, або продажу житлової нерухомості більше, ніж один раз на рік, або перевищення загальної площі квартири понад 100 кв. м.) податок з доходів фізичних осіб сплачується самостійно продавцем до нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу нерухомості до установи банку. Сума податку розраховується продавцем, перевіряється нотаріусом, а інформація про кожний укладений договір купівлі-продажу нерухомості направляється нотаріусом до податкового органу.

Тому дохід, одержаний Вами від продажу квартири, декларувати не потрібно, але повідомити податкову інспекцію потрібно. Ваш обов`язок зі сплати податку вважається виконаним. 

У випадку придбання будинку Ви були покупцем. Покупець у такому випадку податок з доходів фізичних осіб не сплачує.

 Доходи, отримані за договором довічного утримання, і відчужувач, і набувач повинні включити до річної податкової декларації за відповідний звітний період (рік) та сплатити належну суму податку з доходів фізичних осіб за ставкою 15%.

Додаткові роз’яснення законодавства з питань декларування доходів громадян можна отримати за тел. 2-19-73 та 2-20-26.

19 february 2009

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Topic: Податкова інформує

Громадянин у спадщину від рідної тітки одержав земельний пай. Чи сплачується податок з доходів фізичних осіб за таку спадщину, якщо громадянин ще не є її власником?

 

Оподаткування доходу, отриманого платником податку внаслідок прийняття ним у спадщину коштів, майна, майнових чи немайнових прав, регламентується ст. 13 Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб». Встановлено декілька ставок оподаткування зазначених доходів, розмір яких залежить від об'єкта спадщини та ступеня споріднення спадкоємця зі спадкодавцем. Щодо оподаткування спадщини, одержаної у вигляді земельного сертифіката, то сертифікат на право на земельну частку (пай) засвідчує право вимоги, тобто майнове право його. При розгляді питання оподаткування вартості майнового сертифіката, у вигляді якого одержано спадщину, слід виходити з того, що зміст прав особи, які засвідчує майновий сертифікат, є тотожним змісту корпоративних прав. Відповідно до пп. «в» пп. 13.2.1 п. 13.2 ст. 13 зазначеного Закону оподаткуванню за ставкою 15% підлягає вартість об'єктів комерційної власності, до яких, зокрема, віднесено корпоративні права та майнові права (такі як право на інтелектуальну (промислову) власність тощо), успадкованих будь-якими особами незалежно від ступеня їх споріднення із спадкодавцем. Виходячи з наведеного, фізична особа – платник податку, яка одержала протягом звітного податкового року дохід у вигляді вищезазначеної спадщини, зобов'язана включити її вартість (суму) до складу загального річного оподатковуваного доходу та подати до 1 квітня 2009 року річну податкову декларацію до ДПІ у Носівському районі і сплатити податок.

Додаткові роз’яснення законодавства з питань декларування доходів громадян можна отримати за тел. 2-19-73 та 2-20-26.

19 february 2009

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Topic: Податкова інформує

Підсумки діяльності ДПІ у Носівському районі за 2008 рік та вплив фінансової кризи на діяльність суб'єктів господарювання

 

За 2008 рік до зведеного бюджету по ДПІ у Носівському районі надійшло 21963,6 тис. грн. що більше на 3400 тис. грн. або на 18,3% проти 2007 року. За 2007 рік до державного бюджету по ДПІ у Носівському районі надійшло 5059,3 тис. грн. що більше на 658,7 тис. грн. або на 15% проти 2007 року.

Найбільший вклад в наповнення державного бюджету в 2008 році  був здійснений ВАТ «Носівське ХПП» - 1050 тис. грн. що складає 23,3% від надходжень всіх юридичних осіб до державного бюджету.

Степова південна зона Носівщини представлена в основному агрофірмами ЗАТ «Нива», ТОВ «Агрікор», ФГ «Вікторія», ПП «Агропрогрес», ТОВ «Кіровське». Звичайно, що внесок в наповнення державного бюджету був здійснений незначний, так як підприємства являються с/г виробниками, перебувають на спеціальному режимі оподаткування.

Проте за рахунок урожаю зернових 2008 року було здійснено відвантаження продукції на ВАТ «Носівське ХПП», основним видом діяльності якого є складування зернових. Враховуючи низьку ціну зернових на внутрішньому ринку агрофірми в поточному році тримали досить тривалий час запаси урожаю 2008 року на складах ВАТ «Носівське ХПП». Це дало змогу підприємству слатити до державного бюджету у 2008 році на 400 тис. грн. або на 61,3 % більше за попередній рік.

 

Іншим бюджетоутворюючим підприємством району в минулому році був ВАТ «Носівський цукровий завод», що сплатив до держбюджету 350 тис. грн. (7,8% до надходжень держ бюджету від всіх підприємств району), що менше на 634,3 тис. грн. або на 65% до 2007 року (24,8% до надходжень держ бюджету від всіх підприємств району).

У 2008 році агрофірмами приблизно в 2 рази була скорочена площа під цукровими буряками району, заготівля цукрового буряка розпочалась 29.09.2008р. В вересні місяці було завезено на територію ВАТ «Носівський цукровий завод» 12 тис. тон цукрового буряку. Але через відсутність початку процесу виробництва ввезений на територію заводу цукровий буряк вертався назад до агрофірм, що відвантажили його на переробку.

Тобто ВАТ «Носівський цукровий завод» - це підприємство, яке одним із перших в районі відчуло наслідки фінансової кризи, коли інвестори не знайшли коштів для запуску процесу виробництва цукру. Кількість працюючих на підприємстві скоротилась в 10 разів з 418 до 40. Наприкінці вересня місяця був здійснений опис майна під податкову заставу на суму 2-х кратного розміру податкового боргу на загальну суму 294,2 тис. грн.

8 січня 2009 року було порушено провадження у справі про банкрутство підприємства управлінням пенсійного фонду у Носівському районі.

 

Враховуючи географічне положення підприємств Носівського району, вагомий внесок в наповнення державного бюджету був здійснений ДП «Ніжинлісгосп» - це лісова північна зона Носівського району. Платник сплачує збір за спеціальне використання лісових ресурсів. В 2008 році платник сплатив 834,2 тис. грн., що більше на 210 тис. грн. або на 34% більше до 2007 року. Платник відчув на собі наслідки фінансово-економічної кризи в листопаді 2008 року – через брак коштів – підприємство отримало розстрочення податкових зобов’язань на суму 94,3 тис. грн. – вся сума була сплачена до кінця року.

 

По Носівському районі є категорія платників, що здійснюють діяльність і м. Києві, які відчули на собі наслідки фінансової кризи – це

- ТОВ «Вірс» (займається оптовою торгівлею хімічною продукцією) в зв’язку з скороченням попиту на даний вид продукції у підприємства згідно декларації по податку на прибуток балансова вартість запасів на початок 2008 року становила 113,7 тис. грн, а на кінець ІІІ кварталу 2008 року – 231,1 тис. грн. Тобто відбулося збільшення залишків запасів на 117,4 тис. грн. (50%), це зумовило скорочення нарахованої суми по податку на прибуток. Також підприємство брало розстрочення податкових зобов’язань в серпні місяці на суму 24,3 тис. грн. Скорочення сплати до державного бюджету за 2008 рік проти 2007 року становить 70,1 тис. грн. (24%)

- ТОВ 'ТРУДIВНИК - СЕРВIС'  Платник займається будівельними роботами - в період кризи скорочена діяльність підприємства - скорочення сплати до державного бюджету відбулося лише в грудні по податку на прибуток -2246,00 – в платника були відсутні кошти для авансової проплати податку

- ТОВ 'АВРОРА ЛЮКС'  Платник займається автотранспортними перевезеннями - в період кризи скорочені замовлення на виконання робіт.

19 february 2009

Ip: 92.112.75.208 Topic: Податкова інформує

Законом № 797-VI внесено зміни до ст. 3 чинного Закону з оподаткування власників транспортних засобів стосовно ставок податку. З дня опублікування Закону  № 797-VI при проведенні реєстрації, перереєстрації та чергового технічного огляду збільшуються ставки податку  на  деякі  види легкових автомобілів (код 8703), а  саме: 

автомобілі легкові (крім автомобілів з електродвигуном - код 8703 90 10 00) з об'ємом циліндрів двигуна: 

від 1001 куб. см до 1500 куб. см  - 5 грн. зі 100 куб. см.

від 1501 куб. см до 1800 куб. см  - 7 грн. зі 100 куб. см.

від 1801 куб. см до 2200 куб. см  - 10 грн. зі 100 куб. см.

від 2201 куб. см до 3000 куб. см -  75 грн. зі 100 куб. см.

від 3001 куб. см і більше  - 120 грн. зі 100 куб. см.

         Крім того встановлено нові ставки податку при реєстрації в  Україні  нових легкових автомобілів  з об’ємами циліндрів  двигуна від 2201 куб. см до 3000 куб. см  (75 грн. зі 100 куб. см.) та від 3001 куб. см і  більше  (120 грн. зі  100 куб. см.).  Також підвищені ставки податку при реєстрації ввезених із-за кордону легкових автомобілів що використовувалися до 8 років з об’ємами циліндрів  двигуна від 2201 куб. см до 3000 куб. см ( 90 грн. зі 100 куб. см.) та від 3001 куб. см і  більше (135 грн. зі  100 куб. см.).

14 january 2009

Ip: 92.112.96.69 Topic: Податкова інформує

Ставки єдиного податку ДПІ у Носівському р-ні

Назва Місячна ставка єдиного податку
Сiльське господарство, мисливство та пов\'язанi з ними послуги 100,00
Рослинництво 100,00
Вирощування зернових та технiчних культур 100,00
Тваринництво 100,00
Розведення великої рогатої худоби 100,00
Розведення овець, кiз, коней 100,00
Розведення свиней 100,00
Розведення птицi 100,00
Розведення iнших тварин 100,00
Надання послуг у рослинництвi i тваринництвi; облаштування ландшафту 100,00
Надання послуг у рослинництвi; облаштування ландшафту 100,00
Надання послуг у тваринництвi 100,00
Мисливство 200,00
Лiсове господарство та пов\'язанi з ним послуги 200,00
Лiсiвництво та лiсозаготiвлi 200,00
Одержання продукцiї лiсового господарства 100,00
Надання послуг у лiсовому господарствi 100,00
Рибальство, рибництво та пов\'язанi з ними послуги 100,00
Рибальство; надання послуг у рибальствi 100,00
Добування пiску та глини 200,00
Виробництво харчових продуктiв, напоїв 100,00
Виробництво м\'яса та м\'ясних продуктiв 200,00
Виробництво м\'яса 200,00
Виробництво м\'яса свiйської птицi та кролiв 200,00
Виробництво м\'ясних продуктiв 200,00
Виробництво рибних продуктiв 200,00
Перероблення та консервування овочiв та фруктiв 100,00
Виробництво олiї та тваринних жирiв 100,00
Виробництво нерафiнованих олiї та жирiв 100,00
Виробництво продуктiв борошномельно-круп\'яної промисловостi, крохмалю та крохмальних продуктiв 100,00
Виробництво продуктiв борошномельно-круп\'яної промисловостi 100,00
Виробництво готових кормiв для тварин 100,00
Виробництво готових кормiв для домашнiх тварин 100,00
Виробництво iнших харчових продуктiв 200,00
Виробництво хлiба та хлiбобулочних виробiв 100,00
Виробництво макаронних виробiв 100,00
Виробництво одягу; виробництво хутра та виробiв з хутра 100,00
Виробництво одягу зi шкiри 100,00
Виробництво робочого одягу 80,00
Виробництво верхнього одягу 80,00
Виробництво спiднього одягу 80,00
Виробництво iншого одягу та аксесуарiв 80,00
Виробництво взуття 80,00
Оброблення деревини та виробництво виробiв з деревини, крiм меблiв 150,00
Лiсопильне та стругальне виробництво; просочування деревини 150,00
Лiсопильне та стругальне виробництво; просочування деревини 150,00
Виробництво дерев\'яних будiвельних конструкцiй та столярних виробiв 150,00
Виробництво дерев\'яної тари 150,00
Виробництво iнших виробiв з деревини 200,00
Видавнича та полiграфiчна дiяльнiсть, тиражування записаних носiїв iнформацiї (Україна 100,00 ) 50,00
Видання газет (Україна 100,00 ) 20,00
Видання звукозаписiв  100,00
Iншi види видавничої дiяльностi (Україна 100,00 ) 20,00
Полiграфiчна дiяльнiсть та пов\'язанi з нею послуги (Україна 100,00 ) 50,00
Друкування газет        (Україна 100,00 ) 20,00
Надання iнших послуг у полiграфiчнiй дiяльностi (Україна 100,00 ) 50,00
Тиражування записаних носiїв iнформацiї (Україна 100,00 ) 50,00
Тиражування звукозаписiв 100,00
Тиражування  вiдеозаписiв 100,00
Тиражування програмного забезпечення 150,00
Виробництво керамiчних виробiв не для  будiвництва 150,00
Виробництво керамiчних плиток та плит 150,00
Виробництво виробiв з бетону, гiпсу та цементу 150,00
Виробництво виробiв з бетону для будiвництва 150,00
Виробництво збірних бетонних та залізобетонних виробів 150,00
Виробництво інших будівельних виробів з бетону 150,00
Виробництво виробiв з гiпсу для будiвництва 150,00
Виробництво iнших виробiв з бетону, гiпсу та цементу 150,00
Виробництво абразивних виробiв 150,00
Виробництво готових металевих виробiв 150,00
Виробництво будiвельних металевих конструкцiй та виробiв 150,00
Виробництво будiвельних металевих конструкцiй 150,00
Виробництво будiвельних металевих виробiв 150,00
Оброблення металiв 150,00
Виробництво замкiв 150,00
Виробництво iнших готових металевих виробiв 150,00
Ремонт i технiчне обслуговування двигунiв та турбiн 150,00
Ремонт i технiчне обслуговування насосiв, компресорiв та гiдравлiчних систем 150,00
Монтаж насосiв, компресорiв та гiдравлiчних систем 150,00
Виробництво печей та  пiчних пальникiв 100,00
Ремонт, технiчне обслуговування та монтаж пiдiймально-транспортного устатковання 150,00
Монтаж iнших машин та устатковання загального призначення 150,00
Ремонт i технiчне обслуговування iнших машин та устатковання загального призначення 150,00
Монтаж та установлення офiсного устатковання 100,00
Ремонт та технiчне обслуговування електродвигунiв, генераторiв i трансформаторiв(Україна 100,00 ) 50,00
Виробництво лiтальних апаратiв, включаючи  космiчнi (авіамодельні вироби) 50,00
Виробництво меблiв; виробництво iншої продукцiї 100,00
Виробництво меблiв 100,00
Будiвництво (місце здійснення Україна) 150,00
Будiвництво(місце здійснення Носівський район) 120,00
Будiвництво будiвель 120,00
Будiвництво iнших споруд 150,00
Монтаж та  встановлення збiрних конструкцiй 100,00
Iншi будiвельнi роботи 150,00
Монтаж металевих конструкцiй 100,00
Електромонтажнi роботи 100,00
Iзоляцiйнi роботи 100,00
Санiтарно-технiчнi роботи 100,00
Монтаж систем опалення, вентиляцiї та кондицiонування повiтря 120,00
Водопровiднi, каналiзацiйнi та протипожежнi роботи 120,00
Газопровiднi роботи 100,00
Iншi монтажнi роботи 100,00
Штукатурнi роботи 100,00
Столярнi та теслярськi роботи 100,00
Покриття пiдлог та облицювання стiн 100,00
Малярнi роботи та склiння 100,00
Посередництво в торгiвлi автомобiлями 200,00
Технiчне обслуговування та ремонт автомобiлiв (Україна 200,00 ) 100,00
Торгiвля автомобiльними деталями та приладдям 120,00
Оптова торгiвля автомобiльними деталями та приладдям 200,00
Посередництво в торгiвлi автомобiльними деталями та приладдям 200,00
Технiчне обслуговування та ремонт мотоциклiв  (Україна 200,00 ) 100,00
Оптова торгiвля i посередництво в оптовiй торгiвлi 200,00
Посередництво в оптовiй торгiвлi 200,00
Посередництво в торгiвлi сiльськогосподарською сировиною, живими тваринами, текстильною сировиною та напiвфабрикатами 200,00
Посередництво в торгiвлi паливом, рудами, металами та хiмiчними речовинами 200,00
Посередництво в торгiвлi деревиною та будiвельними матерiалами 200,00
Посередництво в торгiвлi меблями, побутовими товарами,  залiзними та iншими металевими виробами 200,00
Посередництво в торгiвлi товарами широкого асортименту 200,00
Оптова торгiвля сiльськогосподарською сировиною та живими тваринами 200,00
Оптова торгiвля зерном, насiнням та кормами для тварин 200,00
Оптова торгiвля фруктами та овочами 200,00
Оптова торгiвля iншими продуктами харчування 200,00
Оптова торгiвля непродовольчими споживчими  товарами 200,00
Оптова торгiвля текстильними товарами 200,00
Оптова торгiвля iншими непродовольчими товарами споживчого призначення 200,00
Оптова торгiвля несiльськогосподарськими промiжними продуктами 200,00
Оптова торгiвля деревиною 200,00
Оптова торгiвля будiвельними матерiалами 200,00
Оптова торгiвля офiсною технiкою та устаткованням 200,00
Роздрiбна торгiвля; ремонт побутових виробiв та предметiв особистого вжитку(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля в неспецiалiзованих магазинах(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля в неспецiалiзованих магазинах з перевагою  продовольчого асортименту(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля в неспецiалiзованих магазинах без переваги продовольчого асортименту(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля в спецiалiзованих магазинах продовольчими товарами(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля фруктами та овочами, включаючи картоплю(село -90,00 грн)(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля м\'ясом та м\'ясними продуктами(село -90,00 грн)(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля рибою та морепродуктами 120,00
Роздрiбна торгiвля хлiбом, хлiбобулочними та кондитерськими виробами(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля iншими продовольчими товарами у спецiалiзованих магазинах(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля молоком, молочними продуктами та яйцями(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля iншими продовольчими товарами 120,00
Роздрiбна торгiвля в спецiалiзованих магазинах фармацевтичними, медичними, косметичними  та парфумерними товарами(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля фармацевтичними товарами(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля медичними та ортопедичними товарами(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля косметичними  та  парфумерними товарами 120,00
Роздрiбна торгiвля у спецiалiзованих магазинах непродовольчими товарами(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля текстильними та галантерейними товарами(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля одягом(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля взуттям та шкiряними виробами(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля меблями та товарами для дому(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля меблями(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля iншими товарами для дому(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля побутовими електротоварами, радiо- та телеапаратурою(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля залiзними виробами, фарбами та склом(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля книгами, газетами та канцелярськими товарамисело -60,00 грн)(Україна - 150) 80,00
Роздрiбна торгiвля у спецiалiзованих магазинах iншими непродовольчими товарами(Україна - 150) 120,00
Роздрiбна торгiвля офiсним та комп\'ютерним устаткованням(Україна - 150) 100,00
Роздрiбна торгiвля годинниками та ювелiрними виробами 120,00
Роздрiбна торгiвля фотографiчним, оптичним та точним устаткованням(Україна - 150) 90,00
Роздрiбна торгiвля уживаними товарами в магазинах(Україна - 150) 100,00
Роздрiбна торгiвля поза магазинами(Україна - 150) 100,00
Роздрiбна торгiвля з лоткiв та на ринках(Україна - 150) 100,00
Ремонт побутових виробiв та предметiв особистого вжитку 80,00
Ремонт взуття та iнших виробiв зi шкiри 70,00
Ремонт взуття 70,00
Ремонт виробiв зi шкiри та iнших матерiалiв 70,00
Ремонт побутових електричних  товарiв  (Україна 80,00 ) 50,00
Ремонт радiотелевiзiйної аудiо- та вiдеоапаратури  (Україна 80,00 ) 50,00
Ремонт iнших побутових електричних  товарiв (Україна 80,00 ) 50,00
Ремонт годинникiв та ювелiрних виробiв  (Україна 80,00 ) 50,00
Ремонт годинникiв 50,00
Ремонт ювелiрних виробiв 80,00
Ремонт i перероблення одягу 70,00
Дiяльнiсть автомобiльного та iншого мiського регулярного транспорту(автобусом)район 100,00
Дiяльнiсть автомобiльного та iншого мiського регулярного транспорту(автобусом),Україна 150,00
Дiяльнiсть автомобiльного та iншого мiського регулярного транспорту(мікроавтобусом)район 80,00
Дiяльнiсть автомобiльного та iншого мiського регулярного транспорту(мікроавтобусом),Україна 120,00
Дiяльнiсть таксi, район 60,00
Дiяльнiсть таксi,Україна 90,00
Дiяльнiсть нерегулярного пасажирського транспорту 100,00
Дiяльнiсть автомобiльного вантажного транспорту  ( за межі України 200,00 ) 120,00
Органiзацiя перевезення вантажiв 150,00
Кур\'єрська дiяльнiсть 100,00
Допомiжнi послуги у сферi фiнансового посередництва та страхування 200,00
Допомiжнi послуги у сферi фiнансового посередництва 200,00
Допомiжна дiяльнiсть у сферi страхування та пенсiйного забезпечення 200,00
Операцiї з нерухомим майном 200,00
Операцiї з власним нерухомим майном 150,00
Органiзацiя будiвництва об\'єктiв нерухомостi для продажу чи здавання в оренду 200,00
Здавання в оренду власного нерухомого майна 150,00
Дiяльнiсть агентств  нерухомостi 200,00
Оренда машин та устатковання; прокат побутових виробiв i предметiв особистого вжитку 150,00
Оренда автомобiлiв 150,00
Оренда iнших наземних транспортних засобiв та устатковання 150,00
Оренда iнших машин та устатковання 150,00
Оренда сiльськогосподарських машин та устатковання 150,00
Оренда будiвельних машин та устатковання 150,00
Консультування з питань iнформатизацiї 100,00
Розроблення програмного забезпечення та консультування в цiй сферi 100,00
Iншi види дiяльностi у сферi розроблення  програмного забезпечення 100,00
Ремонт i технiчне обслуговування офiсної та електронно-обчислювальної технiки (Україна 100,00 ) 50,00
Ремонт i технiчне обслуговування офiсної технiки(Україна 100,00 ) 50,00
Ремонт i технiчне обслуговування електронно-обчислювальної технiки(Україна 100,00 ) 50,00
Дiяльнiсть у сферах права, бухгалтерського облiку, iнжинiрингу; надання послуг пiдприємцям 100,00
Дiяльнiсть у сферi права 100,00
Дiяльнiсть у сферi бухгалтерського облiку та аудиту 100,00
Дослiдження кон\'юнктури ринку та виявлення суспiльної думки 100,00
Консультування  з питань комерцiйної дiяльностi та управлiння 100,00
Рекламна дiяльнiсть 200,00
Дiяльнiсть у сферi фотографiї 60,00
Секретарські послуги, послуги з перекладу та  експедиторська робота 120,00
Надання секретарських послуг та послуг з перекладу 100,00
Надання iнших  комерцiйних послуг 100,00
Освiта  (Україна 80,00 ) 30,00
Початкова загальна освiта(Україна 80,00 ) 30,00
Початкова загальна освiта(Україна 80,00 ) 30,00
Дошкiльна освiта(Україна 80,00 ) 30,00
Початкова освiта(Україна 80,00 ) 30,00
Середня освiта(Україна 80,00 ) 30,00
Загальна середня освiта та позашкiльна освiта(Україна 80,00 ) 30,00
Загальна середня освiта(Україна 80,00 ) 30,00
Школи пiдготування водiїв транспортних засобiв 150,00
Медична практика 100,00
Стоматологiчна практика 100,00
Iнша дiяльнiсть у сферi охорони здоров\'я  людини 100,00
Ветеринарна дiяльнiсть 60,00
Асенізація, прибирання вулиць та оброблення відходів 120,00
Дiяльнiсть у сферi культури та спорту, вiдпочинку та розваг (Україна 200,00 ) 50,00
Демонстрацiя кiнофiльмiв(Україна 200,00 ) 80,00
Театральна та iнша мистецька дiяльнiсть (навчання танцям та музиці) 50,00
Iнша видовищно-розважальна дiяльнiсть(музичні послуги) 80,00
Дiяльнiсть у сферi вiдпочинку та розваг(Україна 150,00 ) 50,00
Прання, хiмчистка та фарбування(Україна 100,00 ) 40,00
Прання, оброблення бiлизни та iнших текстильних виробiв(Україна 100,00 ) 40,00
Чищення та фарбування текстильних та хутряних виробiв(Україна 100,00 ) 40,00
Надання послуг перукарнями та салонами краси,район  80,00
Надання послуг перукарнями та салонами краси,село 60,00
Органiзацiя поховань та надання пов\'язаних з ними послуг 120,00
Надання iнших iндивiдуальних послуг(велостоянка) 70,00
Надання iнших iндивiдуальних послуг 70,00
Iншi види дiяльностi 200,00

24 december 2008


1


  Close  
  Close